Weld Informed: fascination welding!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
logo_fronius.png
 
  pw_tpsi_hero1_36be70ef-03ed-4b1f-ac9b-d1f33c6a5520.png
 
 
 
nl-icon-pw.png
Weld Informed
 
TPS/i-oppdatering
 
 
Kjære lesere,

Er du klar for fremtiden? Vi i Fronius utvikler sveisesystemene våre slik at de skal ha lang levetid, kunne utvides når som helst og dermed være rustet for fremtiden. Derfor blir alle TPS/i-sveisesystemer som allerede er på markedet nå enda mer brukervennlige – takket være en gratis programvareoppdatering – selve høydepunktet i denne utgaven av vårt Weld-Informed-nyhetsbrev. Det omfattende ansiktsløftet er allerede tilgjengelig og kan enkelt lastes ned på alle apparater. 

Høydepunktet i programvareoppdateringen er det nye grensesnittet som kan tilpasses individuelt. Da kan du legge de innstillingene du bruker ofte rett på hovedskjermbilde, og skjule dem du bruker sjeldnere. Se hvor enkelt det er i produktvideoen vår. 

Den enormt forenklede menyen gjør betjeningen lettere enn noensinne, og dynamisk, animert grafikk hjelper deg å finne de optimale parameterne. Også alle viktige karakteristikker, som f.eks. "Root" for sikker rotlagsregistrering eller "Mix" for vertikalt stigende sveising, kan åpnes med ett tastetrykk. Du finner flere høydepunkter om TPS/i på produktsiden vår.

Men selv det beste sveisesystemet er ikke bedre enn personen som bruker det. Selv med mye erfaring og rutine kan det forekomme betjeningsfeil. Så hvordan skal man forhindre dette? Svaret finner du i bloggen vår denne måneden.

I tillegg til fagfolkmangel er bærekraft et av de store temaene innen sveiseteknologi. Derfor presenterer vi våre løsninger på varemessen SCHWEISSEN & SCHNEIDEN i Essen i Tyskland (11. til 15. september). Du finner all aktuell informasjon om vår messestand på nettsiden vår.

God fornøyelse med lesingen!

Vennlig hilsen ditt Fronius Weld-Informed-team
8bevulm-uhg.jpg
Individuell, intuitiv, selvforklarende
 
Med den nyeste programvareoppdateringen for TPS/i har vi forbedret bruken enormt. Den grafisk-dynamiske visningen av de enkelte sveiseparameterne, som lysbueposisjon eller pulskorrektur, letter det daglige sveisearbeidet og kan tilpasses slik du ønsker i brukergrensesnittet.
 
pw_tpsi_ueberblick_imag_169.jpg
Utstyrt i dag for morgendagens utfordringer
 
TPS/i er et av de mest moderne sveisesystemene og oppfyller med sin enorme ytelse på inntil 600 A de høyeste krav for bruk til stål, rustfritt stål og aluminium. Det intelligente utstyret, den modulære oppbyggingen og de mange utvidelsesmulighetene av sveisesystemet sørger for nødvendig fleksibilitet og effektivitet. Slik har du allerede i dag den riktige løsningen på morgendagens utfordringer for hånden for å frigjøre ditt fulle sveisepotensial.
 
schlauchpaket-parallel-auslegen.jpg
Noe du ikke vet ennå, men burde vite
 
Vellykket sveising har mye med erfaring å gjøre – men av og til har rutiner i jobben også sine ulemper: Nemlig hvis betjeningsfeil blir til vane eller man bruker toppmoderne sveisesystemer på nøyaktig samme måte som man brukte de utdaterte forgjengermodellene. I denne bloggartikkelen kan du lese seks lite kjente fakta om sveisesystemet ditt som du bør være oppmerksom på om du ønsker å sveise bedre og mer effektivt.
 
microsite_teasers-s_1920x540px_herobanner_motiv1201.png
Besøk oss på messen SCHWEISSEN & SCHNEIDEN!
 
"SCHWEISSEN & SCHNEIDEN" er en verdensledende internasjonal messe for fuging, kapping og overflatebehandling som finner sted på messeområdet i tyske Essen mellom 11. og 15. september 2023. Besøk oss i hall 5, stand 3B55 og la deg overbevise av våre både nye og velutprøvde løsninger for kvalitetssikring, fagfolkmangel og ressursutnyttelse. Se messenettsiden vår for oversikt over hva du kan forvente deg på standen vår i Essen.
 
icon-facebook.png
icon-instagram.png
icon-linkedin.png
icon-youtube.png
icn_fronius_blog_242x242.png
 
© 2023 Fronius International GmbH 
Fronius International GmbH
Finneveien 25
N-3300 Hokksund